Vuoden 2021 Inarilainen koira kilpailu

26.11.2021

Vuosi lähenee pian loppuaan ja on taas aika valita vuoden Inarilaiset koirat. Vielä on vuotta jäljellä ja ehtii monta kisaa käydä, mutta kun kisakautesi on loppunut ilmoita tulokset kerhon sähköpostiin.

Eli pian aletaan laskemaan pisteitä ja valitaan vuoden Inarilainen koira 2021: agility-, metsästys-, näyttely-, käyttö-, nose-work-, rally-toko-, toko- ja paimennuskoirat. Kolme parasta jokaisesta lajista palkitaan ja jokainen ilmoitettu tulos mainitaan tuloksissa. Eli jokainen tulos kannattaa ilmoittaa!

Kilpailuun voivat osallistua koirat, jotka ovat Pohjois-Lapin koirakerhon jäsenen omistuksessa. Ei kerholaisen omistuksessa olevat koirat voivat osallistua kilpailuun maksamalla jäsenmaksun suuruisen osallistumismaksun. Molemmissa tapauksissa koiran omistajan tulee olla kirjoilla Inarin kunnassa tai ulkopaikkakuntalaisen kerhon jäsenen ollessa kyseessä, huomioidaan pistelaskussa vain ne suoritukset, jotka on tehty koirakon edustaessa Pohjois-Lapin koirakerhoa. Pisteet lasketaan kalenterivuosittain.

Lähetä kopio näyttelyarvosteluista/kilpailukirjasta/linkki KoiraNettiin 15.1.2022 mennessä osoitteeseen pohjoislapinkoirak@gmail.com

Myöhässä tulleita ilmoituksia ei hyväksytä.