Uuden vuoden uutiskirje

2.1.2023

Uusi vuosi on alkanut ja takana on toiminnallinen vuosi 2022 koirakerhossamme. 
Vuoden 2023 jäsenmaksu on 30 € ja perheenjäsenen maksu 15 €. Maksuja päätettiin korottaa viime vuosikokouksessa, joka pidettiin 3.3.2022 ja se hyväksyttiin kaikkien läsnäolijoiden kesken.

Tiesithän muuten, että alle 18-vuotiaat jäsenet saavat 50% alennuksen koulutuksiin ja kursseihin? Rohkeasti siis junioritkin mukaan toimintaan!

Tänä vuonna pystyy myös käyttämään Smartumin ja Epassin liikuntaetuja agilityn ja dobon kurssimaksuihin, agilitykisastartteihin sekä hallimaksuun mikäli treenaa agilitya tai doboa. Jos haluat maksaa kerralla vuosimaksun hallin käytöstä, hinta on 250 € eli 10kk suuruinen hallimaksu. Saat siis kaksi kuukautta ilmaiseksi.

Vuoden Inarilainen koira -kilpailu on myös käynnissä ja aikaa ilmoittaa koiran koetuloksia on 31.1.2023 asti. Jokainen tulos on merkityksellinen, vaikka olisitkin käynyt vain yhdessä kokeessa tai näyttelyssä. 

Ensi kesänä järjestämme Yöttömän Yön agilitykilpailut, jotka ovat samalla Lapin piirinmestaruuskilpailut 9.-11.6.2023, joten jälleen tarvitsemme paljon talkoilijoita mukaan, jotta saamme hienot kisat aikaan. Kisat ovat myös suurin tulonlähde kerholle ja näin mahdollistaa koulutuksien järjestämisen, pystymme maksamaan Kirsuhallin vuokran ja ulkokentän kunnossapidon. 

Suunnitelmissa olisi myös kunnostaa kentän laajennusosa, jos meillä vain on tarpeeksi talkoilijoita toteuttamaan hanke. Hallituksen harras toive onkin, että entistä enemmän jäsenet osallistuisivat kerhon toimintaan talkoilemalla. Ilman jäseniä ei ole Pohjois-Lapin koirakerhoa. 
Kentän laajennuksesta keskustelemme myös seuraavassa vuosikokouksessa, joka pidetään keskiviikkona 1.3.2023 klo 18:00 Kirsuhallilla osoitteessa Yhdystie 8. Tervetuloa mukaan!