Pohjois-Lapin Koirakerho mukana Meille HyväX-Hyvinvointipäivässä 13.5.2017

30.4.2017Inarin kunta järjestää jälleen meille HyväX-hyvinvointipäivän lauantaina 13.5.2017. Tapahtumassa on mukana yli 30 yritystä ja yhdistystä, mukana menossa luonnollisesti myös Pohjois-Lapin Koirakerho ry.

Alla olevan haastattelun ja lisätietoja Meille HyväX-hyvinvointipäivästä löydät tapahtuman Facebook-sivuilta osoitteesta https://www.facebook.com/events/271911199898536/permalink/297097334046589/

 

Hyvinvointipäivässä mukana Pohjois-Lapin Koirakerho ry

 

Koiraharrastukset ovat tulleet viime vuosina yhä suositummiksi ja tämä trendi näkyy myös Inarin kunnan alueella. Pohjois-Lapin Koirakerho on aktiivinen, 70 jäsenen yhdistys, joka on toiminut alueella jo yli 20 vuotta. Kerholla on toimintaa lähes joka ilta ja harjoitukset pidetään vuodenajasta riippuen joko omalla koulutuskentällä tai sisätiloissa. Tällä hetkellä kerhossa harrastetaan agilitya, palveluskoiratoimintaa, pelastuskoiratoimintaa, tokoa, rally-tokoa ja Nose Workia. Lisäksi kerho järjestää erilaisia tapahtumia, koulutuksia, kursseja ja kokeita. Tapahtumista suurin on vuosittain järjestettävät Yöttömän yön agility-kilpailut, johon tulee kilpailijoita ympäri Eurooppaa.

Hyvinvointipäivänä jokaisella on mahdollisuus kokeilla, miten oma kunto kestää koiran kanssa juoksemisen agilityradalla, sillä laji vaatii hyvää fyysistä kuntoa sekä koiralta että ihmiseltä. Koirakerho tuo mukanaan useamman kokeneen ja koulutetun koiran, jonka kanssa lajia voi kokeilla. Halutessaan rataa voi testata myös oman koiran kanssa. Pohjois-Lapin Koirakerho toivottaa erityisesti perheen pienet koiraharrastajat tervetulleiksi tapahtumaan.

Kuvassa: Pohjois-Lapin Koirakerho ry:n puheenjohtaja Pirkko Meskanen ja hänen neljä bordercollietaan, Maisa, Mette, Muska ja Mira. Porukan nuorimmainen, Maisa, on ahkera dobopalloilija.