Suomen Karva-Kaverit ry testi Ivalossa 21.10.2017

22.8.2017

Klikkaa kuvaa nähdäksesi ilmoitus suurempana
Klikkaa kuvaa nähdäksesi ilmoitus suurempana

Suomen Karva-Kaverit ry:n soveltuvuustestaus tulossa Ivaloon lokakuussa. Lisätiedot ja ilmoittautuminen Pirkko Meskanen p. 040 702 9415

 

Suomen Karva-Kaverit käyvät vapaaehtoistoimintana ilahduttamassa vanhuksia, kehitysvammaisia, lapsia ja nuoria lastenkodeissa, päiväkodeissa, kouluissa ja erilaisissa tapahtumissa. Suomen Karva-Kaverit ry kehittää myös eläinavusteista työskentelyä. jossa eläimen avulla tuodaan iloa ja vahvistetaan ihmisen terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia, ehkäistään ihmisten hyvinvoinnin ongelmia ja tuetaan ongelmia kohdanneita ihmisiä.

Vierailukäyntejä tekevät Karva-Kaverit ovat testattu toimintaan sopiviksi ja ne tunnistaa oranssinpunaisista työliiveistä tai ruseteista.

Vierailukäynti laitoksessa kestää noin puoli tuntia ja vierailut sovitaan mahdollisimman hyvin laitoksen normaaliin päivärytmiin sopiviksi. Karva-Kaverit ovat tottuneita erilaisiin ihmisiin ja paikkoihin ja osa Karva-Kavereista osaa myös erilaisia temppuja.

Ohjaajat ovat Suomen Karva-Kaverit ry:n jäseniä ja ovat toiminnassa mukana vapaaehtoisina ja ilman korvausta. He ovat vaitiolovelvollisia vierailun tapahtumista. Ohjaaja vastaa eläimestään, tuntee sen parhaiten ja siksi onkin tärkeää, että ohjaajan annetaan työskennellä eläimensä kanssa omatoimisesti ja itsenäisesti. Ohjaajan tehtävänä on opastaa asiakkaita kohtaamaan oma eläimensä oikein. (lähde: www.suomenkarvakaverit.fi)